Lambertuskerk Rotterdam - Kralingen

Lambertuskerk Rotterdam Kralingen

Lambertuskerk Rotterdam Kralingen - slider_hoogaltaar_vanaf_koor

Welkom bij de lambertuskerk in rotterdam. Wij bieden voor jong tot oud een breed scala aan vieringen en activiteiten in onze prachtig Neo-gotisch kerkgebouw aan.

Pagina's

Zoek resultaat van "lambertuskerk rotterdam" binnen Pagina's

Links

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

 • Geloofsverdieping in de Lambertuskerk Rotterdam

  Een groot en veelzijdig aanbod in geloofsverdieping vindt u in onze kerkgemeenschap van de heilige Lambertus in Rotterdam Kralingen.
 • Kinderen in de Lambertuskerk Rotterdam

  In de Lambertuskerk worden er gedurende en aan het kerkelijk jaar gelinkt veel kinderactiviteiten georganiseerd. Adventsprojecten, kerstspel, vastenproject, Maria/rozenkrans projecten in mei en oktober, de voorbereidingen op eerste heilige Communie en Vormsel en natuurlijk de kinderactiviteiten tijdens het Lambertusfeest. Door het jaar heen is er een wekelijkse kinderwoorddienst en maandelijks een gezinsmis.
 • Vastenproject Kinderen geven aan Kinderen

  In het vastenproject of vastenactie van de Lambertuskerk speciaal georganiseerd voor kinderen, worden voor minder bedeelde kinderen in achterstandswijken dozen gevuld. Dit gebeurd in de 40-dagentijd, de voorbereidingstijd op Pasen.
 • Jaar van Gebed in de Lambertuskerk

  De verschillende (diaconie)projecten zijn in de Lambertuskerk gekoppeld aan gebed. Iets doen met je handen én met je hart! De projecten waarin gebeden wordt zijn onder andere de volgende:
 • Meimaand - Mariamaand

  Jaarlijks vieren we met kinderen in mei en oktober dat dit speciale Mariamaanden zijn. We bidden dan de rozenkrans met kinderen of een tientje van de rozenkrans. Hier omheen organiseren we speciaal voor kinderen activiteiten waarbij Maria en de rozenkrans centraal staan.