Lambertuscafe: Samen je geloof op frissen!

Eigentijdse inleidingen om de katholieke Kerk te verkennen en uw geloof op te frissen

Lambertuscafe seizoen 2017-2018

LambertusCaFE zal ook in de periode 2017/18 weer een aantal avonden organiseren voor geloofsverdieping in een ongedwongen sfeer waardoor echte ontmoetingen mogelijk worden. Afgelopen jaren bleek de CaFE formule een succes. Zo bespraken we vorig jaar de zeer inspirerende woorden van Henri Nouwen.

In een korte serie van drie avonden verdiepen we ons in een geloofsonderwerp en onderzoeken wat de betekenis daarvan is voor onszelf en wat we daarvan meenemen in ons eigen dagelijkse leven. Na een inleiding van het thema, vaak via een kort filmpje, delen we in kleine groepen onze ervaringen en inzichten. De avond wordt afgesloten met een drankje.

In 2018 zal LambertusCaFE weer zijn deuren openen. We gaan drie avonden organiseren rond het thema Barmhartigheid. Aan de hand van inspirerende voorbeelden zullen we op zoek gaan naar betekenis en praktische toepassing.

Indeling van de avonden

De avonden zien er als volgt uit:
19:45-20:00: Inloop
20:15-20:50: Inleiding op dvd
20:50-21:00: pauze
21:00-21:45: Gespreksgroepen met een drankje (café)
21:45-22:00: Slot met uitloop tot 22:30 uur

U bent allen van harte welkom en u kunt ook andere belangstellenden naar het Lambertuscafe meenemen.

Wat kost het?

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Wanneer en waar?

U bent van harte welkom op de bijeenkomsten:

De avonden vinden plaats in het parochiehuis van de Lambertuskerk – Oostzeedijk beneden 5 (tegenover de kerkingang) van 20:00 uur tot 22:00 uur met eventuele uitloop naar 22:30 uur, op dinsdagen:

9 januari – 23 januari – 6 februari 2018

Aanmelden

Zou u graag willen deelnemen aan (een van) deze avonden? Meldt u zich aan door het invullen van onderstaand formulier. In verband met de oganisatie (inkopen, drukwerk, etc.) is het voor ons handig om te weten hoeveel mensen wij kunnen verwelkomen.

Klik hier voor het Aanmeldformulier Lambertuscafe

Wilt u meer informatie over het Lambertuscafe mail dan naar:
cafe@lambertuskerk-rotterdam.nl of telefonisch 010-412 36 90

Oproep vrijwilligers

Om het Lambertuscafe blijvend open te kunnen houden, hebben we dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers die mee willen helpen deze avonden te verzorgen. We zoeken mensen die wat lichte hand- en spandiensten kunnen verrichten om bezoekers te ontvangen. U kunt zich aanmelden bij het parochiesecretariaat.