Jaar van Gebed in de Lambertuskerk

Jaar van Gebed in de Lambertuskerk - slider_jaar_van_gebed

Het adventsproject kinderen geven aan ouderen en bidden voor hen;
Adventsproject kinderen versieren kerstkaarten voor zieke kinderen en bidden voor hen;
Vastenproject Kinderen geven aan Kinderen, kinderen vullen dozen voor minder bedeelde kinderen en bidden voor hen;
Biddende Moeders, wekelijks op dinsdagochtend na de 09:00 uur mis in de Lambertuskerk;
Iedere woensdag om 19.30 uur in de 40-Dagentijd: kruisweg bidden in de kerk;
Iedere derde zaterdag in de maand om 16:00 - 16:30 uur: Aanbidding en Vespers;
In mei en oktober iedere woensdagavond om 19:30 uur rozenkrans bidden;
In mei en oktober: op zondag na de 10 uur Tientje van de Rozenkrans bidden met de kinderen en alle kerkgangers;
Voorbidders bij de rk-alphacursus

Google pagina's

• Lambertuskerk Rotterdam Kralingen

Welkom bij de rooms katholieke Lambertuskerk in Rotterdam Kralingen.
  • Geloofsverdieping in de Lambertuskerk Rotterdam

Een groot en veelzijdig aanbod in geloofsverdieping vindt u in onze kerkgemeenschap van de heilige Lambertus in Rotterdam Kralingen.
  • Kinderen in de Lambertuskerk Rotterdam

In de Lambertuskerk worden er gedurende en aan het kerkelijk jaar gelinkt veel kinderactiviteiten georganiseerd. Adventsprojecten, kerstspel, vastenproject, Maria/rozenkrans projecten in mei en oktober, de voorbereidingen op eerste heilige Communie en Vormsel en natuurlijk de kinderactiviteiten tijdens het Lambertusfeest. Door het jaar heen is er een wekelijkse kinderwoorddienst en maandelijks een gezinsmis.
  • Vastenproject Kinderen geven aan Kinderen

In het vastenproject of vastenactie van de Lambertuskerk speciaal georganiseerd voor kinderen, worden voor minder bedeelde kinderen in achterstandswijken dozen gevuld. Dit gebeurd in de 40-dagentijd, de voorbereidingstijd op Pasen.
  • Meimaand - Mariamaand

Jaarlijks vieren we met kinderen in mei en oktober dat dit speciale Mariamaanden zijn. We bidden dan de rozenkrans met kinderen of een tientje van de rozenkrans. Hier omheen organiseren we speciaal voor kinderen activiteiten waarbij Maria en de rozenkrans centraal staan.