Vastenproject Kinderen geven aan Kinderen

.

Google pagina's

• Lambertuskerk Rotterdam Kralingen

Welkom bij de rooms katholieke Lambertuskerk in Rotterdam Kralingen.
  • Geloofsverdieping in de Lambertuskerk Rotterdam

Een groot en veelzijdig aanbod in geloofsverdieping vindt u in onze kerkgemeenschap van de heilige Lambertus in Rotterdam Kralingen.
  • Kinderen in de Lambertuskerk Rotterdam

In de Lambertuskerk worden er gedurende en aan het kerkelijk jaar gelinkt veel kinderactiviteiten georganiseerd. Adventsprojecten, kerstspel, vastenproject, Maria/rozenkrans projecten in mei en oktober, de voorbereidingen op eerste heilige Communie en Vormsel en natuurlijk de kinderactiviteiten tijdens het Lambertusfeest. Door het jaar heen is er een wekelijkse kinderwoorddienst en maandelijks een gezinsmis.
  • Jaar van Gebed in de Lambertuskerk

De verschillende (diaconie)projecten zijn in de Lambertuskerk gekoppeld aan gebed. Iets doen met je handen én met je hart! De projecten waarin gebeden wordt zijn onder andere de volgende:
  • Meimaand - Mariamaand

Jaarlijks vieren we met kinderen in mei en oktober dat dit speciale Mariamaanden zijn. We bidden dan de rozenkrans met kinderen of een tientje van de rozenkrans. Hier omheen organiseren we speciaal voor kinderen activiteiten waarbij Maria en de rozenkrans centraal staan.