Goede Vrijdag met kinderen

Op Goede Vrijdag op 30 maart 2018 horen de kinderen waarom deze vrijdag goed is. De kruisweg wordt door de kinderen om 10.00 uur ’s ochtends gelopen en gebeden met pastoor Gouw. Met z'n allen gaan we langs de Kruiswegstaties en daarbij vertelt pastoor het verhaal over Jezus' laatste zware (kruis)weg.

Na deze kruisweg, die ongeveer 45 minuten duurt, mogen de kinderen de meegebrachte (witte) bloemen bij het kruis leggen. Deze bloemen worden met Pasen voor de versiering van de kerk gebruikt.

Na deze kruisweg kunnen de laatste dozen die gevuld zijn tijdens het Vastenproject kinderen geven aan kinderen. Hierna worden de dozen opgehaald door de organisaties die de dozen onder minder bedeelde kinderen gaat uitdelen.

Lees hier verder over het Vastenproject "Kinderen geven aan Kinderen".