Goede Vrijdag met kinderen

Op Goede Vrijdag op 19 april 2019 horen de kinderen waarom deze vrijdag goed is. De kruisweg wordt door de kinderen om 10.00 uur ’s ochtends gelopen en gebeden met pastoor Gouw. Met z'n allen gaan we langs de Kruiswegstaties en daarbij vertelt pastoor het verhaal over Jezus' laatste zware (kruis)weg.

Na deze kruisweg, die ongeveer 45 minuten duurt, mogen de kinderen de meegebrachte (witte) bloemen bij het kruis leggen. Deze bloemen worden met Pasen voor de versiering van de kerk gebruikt.

Na deze kruisweg kunnen de laatste rugzakjes die gevuld zijn tijdens het Vastenproject kinderen geven aan kinderen worden ingeleverd. Wie een rugzakje heeft gevuld kan op deze dag na de viering om 10 uur als aandenken een sleutelhanger met houten kruisje meekrijgen.

Lees hier verder over het Vastenproject "Kinderen geven aan Kinderen"