Lambertuskerk Rotterdam - Kralingen

Geloofsavonden voor volwassenen

In het voor- en najaar wordt door pastoor Gouw in de pastorie aan de Hoflaan 121 een cursus voor volwassenen gegeven.
De avonden, die bestemd zijn voor alle parochianen op zoek naar geloofsverdieping,  worden om de veertien dagen gehouden in februari t/m april en september t/m november.
Zij beginnen om 20:00 uur en zijn omstreeks 22:00 uur afgelopen.
De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op maandagavond. 

Cursus voorjaar 2019 - NIEUW!

In dit voorjaar is er ook een drietal geloofsavonden gepland. Niet zoals eerder werd aangekondigd over Mozes en de 10 geboden maar in dit Jaar van de Roepingen zal pastoor Gouw inleidingen verzorgen over:                        

Roepingen in de kerk

De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur op de pastorie, Hoflaan 121 en wordt geleid door pastoor Gouw op de volgende data:

  • maandag 18 februari
  • maandag 18 maart
  • maandag 8 april

Aanmelden

Voor deze cursus kunt u zich aanmelden met het aanmeldformulier dat u achterin de catechesebrochure aantreft en achterin de kerk liggen en het af te geven aan of op te sturen naar: secretariaat Lambertuskerk, Hoflaan 121, 3062 JE Rotterdam. U kunt ook het formulier op deze website invullen, vanaf heden met onderstaand formulier of via deze link: aanmeldformulier Geloofsavonden voorjaar 2019

e-mailcontact: catechese@lambertuskerk-rotterdam.nl

Voor deze cursus kunt u zich aanmelden met het aanmeldformulier dat u achterin deze folder en achterin de kerk vindt en het af te geven aan of op te sturen naar:

secretariaat H. Lambertuskerk

Hoflaan 121

3062 JE Rotterdam

Uiterste aanmelddatum voorjaar: vrijdag 15 februari 2019.