Kerstkaarten maken voor zieke kinderen en ouderen

Ook dit jaar hebben jullie weer heel veel kerstkaarten versierd, gekleurd en beplakt speciaal voor kinderen die tijdens Kerstmis in het ziekenhuis liggen. Maar liefst ruim 500 kaarten!

Niet alleen voor zieke kinderen maar ook voor oudere en zieke mensen die in verpleeg/verzorgingshuizen wonen hebben tezamen zo'n 300 kaarten ontvangen, wat een prachtig aantal!

Behalve een kerstkaart te maken hebben jullie nog iets anders, eigenlijk nog veel mooier gedaan voor de ontvangers van de kerstkaarten: jullie hebben gebeden! Dat kost helemaal niets, alleen maar een Weesgegroetje of een eigen gemaakt gebed.

De kaarten worden of zijn al bijtijds deze week in de verschillende ziekenhuizen bezorgd.

Alle kinderen van de Lambertuskerk, rk-basisschool De Bavokring, OBS-West Capelle aan den IJssel en nog een andere school in Capelle aan den IJssel:

HEEL VEEL DANK!!!

Voor jullie allemaal: een Zalig Kerstfeest toegewenst en tot kijk bij de gezinsmis op kerstavond om 19.00 uur met de levende kerststal.

Kerstkaarten zijn hieronder ook te downloaden. De kaarten zijn in A5 formaat (1/2 A4). Print deze dubbelzijdig op 120 grams papier, liefst in kleur. Zo krijg je twee dezelfde kaarten uit één (liggend) A4. Klik op de afbeelding om de bijpassende kerstkaart te downloaden.

Voor scholen
Zou u met uw school mee willen doen aan deze kerstkaartenactie? Stuur een mailtje naar: kinderen@lambertuskerk-rotterdam.nl met het aantal kaarten en de eventuele tekst wijziging in de binnenkant van de kaart.

Hierboven de kerstkaart met links de voorkant, in het midden de achterkant kaart voor de kerk en rechts de achterkant van de kaart voor bijvoorbeeld scholen (A5 formaat).