Lambertuskerk Rotterdam - Kralingen

Terugblik Vastenproject Kinderen geven aan Kinderen 2017

Lees hier verder voor BEDANKT!

Fantastische hoeveelheid dozen zijn gevuld: 111 kinderen zullen binnenkort blij gemaakt worden!

Basisschool Oscar Romero heeft maar liefst 22 dozen gevuld en deze werden tijdens de Paasviering aan de organisatie van Kinderen geven aan Kinderen aangeboden. Het was hartverwarmend om zoveel goed gevulde dozen in ontvangst te mogen nemen voor kinderen heel dichtbij die heel blij zullen zijn met zo'n mooi en goed gevulde dozen.

Basisschool  De Bavokring vulde dit jaar 16 dozen en er kwam nog een heleboel meer prachtige cadeautjes mee waar we nog meer kinderen blij kunnen maken. De kinderen die de dozen kwamen brengen kregen uitleg over de kruisweg die in de kerk beeldend is gemaakt speciaal voor kinderen. Er werden hele goede vragen gesteld en aan het einde van het bezoek kregen de kinderen boekjes mee over de kruisweg uitgelegd aan kinderen.

Dozen staan klaar voor vervoer naar de kinderen in Rotterdam ...

 

 

De dozen staan klaar om opgehaald te worden....

Het wijkteam pastoraat Oude Noorden komt de dozen ophalen samen met Klaske van de stichting Kingswork. 

Verslag vastenproject "Kinderen geven aan Kinderen" 2015

Bedankt voor 55 gevulde dozen!!!

Wat hebben jullie voor fantastisch veel gevulde dozen gezorgd! Heel veel dank namens de ontvangende kinderen in Rotterdam Noord. Zij zullen deze weken de door jou gevulde doos ontvangen via de stichting Kingswork in Rotterdam Noord.

De dozen stonden opgestapeld te wachten tot ze werden opgehaald, zie hieronder voor een foto-impressie.

Binnenkort hopen we brieven van de ontvangende kinderen te ontvangen en dan zullen we zorgen dat deze bij jullie terechtkomen.

RK Basisschool De Bavokring vulde 11 dozen!!!

Ook de rk-basisschool De Bavokring heeft fantastisch veel dozen gevuld, maar liefst 11 dozen vol en ook nog een heleboel zakken gevuld met allerlei speelgoed.

Op Witte Donderdag kwamen 10 kinderen, de adjunct directrice Carla en een hulpmoeder de goed gevulde dozen en zakken naar de kerk brengen. Daar kregen zij nog wat verdere uitleg over het project en een korte uitleg over de kruiswegstaties. Dit naar aanleiding van de uitleg dat alle kinderen door mee te doen aan dit Vastenproject Kinderen geven aan Kinderen, dit naar voorbeeld van Jezus hebben gedaan en dat zij op deze manier Zijn kruis wat lichter hebben gemaakt.