Serve the city, Lambertuskerk doet mee

Serve the City is een beweging van vrijwilligers die op een praktische manier willen dienen en mensen willen inspireren om gevers te worden in deze wereld. Zij gelooft dat veel mensen die samen kleine dingen doen een groot verschil kunnen maken. Zij doet dit vanuit een christelijke levensvisie.

Serve the City Hemelvaartactie

In allerlei wijken in dertien Nederlandse steden worden rond Hemelvaart diverse acties georganiseerd om de mensen in de wijk te dienen, te ontmoeten en de wijk mooier te maken. Kerken zetten zich samen in voor hun wijk door middel van sociale en praktische acties. Het doel van de acties is om met elkaar Gods liefde uit te dragen aan de mensen om ons heen, christenen van andere kerken te ontmoeten en met hen samen te werken.

In de Rotterdamse wijken Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde, Katendrecht, Kralingen, Oude Noorden, Overschie, Spangen en Zuidwijk worden op dit moment mooie acties opgezet. De voorbereidingen voor o.a. een kinderfeest, buurtfeest, maaltijden, verwendagen, inzameling voor de voedselbank en een middag voor ouderen zijn in volle gang.

Serve the City in Kralingen

De Sint Lambertus werkt al enige jaren mee aan de Hemelvaartactie. In Kralingen worden door diverse kerken een maaltijd in Havenzicht, een inzameling voor de voedselbank en een feestelijke tea voor ouderen georganiseerd. Deze laatste vindt plaats op Hemelvaartdag. De locatie is de mooie tuin van de Sint Lambertus. Gasten worden verwend met heerlijke hartige en zoete hapjes en live muziek. Gastvrouwen en gastheren zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Achter in de kerk liggen flyers met meer informatie.

Doe mee

Inmiddels hebben we voldoende vrijwillers en kunt u zich niet meer aanmelden. Ukunt een kijkje nemen voor meer informatie over Serve the city op de website www.servethecityrotterdam.nl