Oktober: kinderactiviteiten - kinderen bidden voor vrede

Kom jij ook?

Tijdens de zondagsmis om 10.00 uur is er wekelijks kinderwoorddienst. We gaan in de hele maand oktober speciaal bidden voor kinderen die het lijden onder het geweld van oorlogen en geweld. Om dit tot uitdrukking te brengen gaan we een zogenaamde "vredesboom" vullen met jullie gebedjes en wensen. Deze schrijven jullie op tekens zoals je hieronder ziet. Natuurlijk gaan we met elkaar een tientje van de rozenkrans bidden na de mis. Daarna hangen we jullie tekens op in de vredesboom.

Kijk voor meer informatie in de Kids-info

Zondag 1 oktober

Witte vlag met een duif met een palmtakje

Zondag 8 oktober

Biddende handen - wat kan jij doen?

Zondag 15 oktober

In aanloop naar woensdag 18 oktober, wanneer 1 miljoen kinderen over de hele wereld bidden voor vrede, gaan ook wij bidden. Het teken deze zondag is de wereldbol met een kring van kinderen er omheen.

Zondag 22 oktober

We vragen Maria om met ons mee te bidden. In onze kerk staat een beeld van Maria, koningin van de vrede. Wat toepasselijk is dat in deze maand! We maken deze zondag een mooi bidprentje met een foto van dit beeld in het midden.

Zondag 29 oktober

Gezinsmis met de afsluiting van het oktoberproject. De vredesboom hangt helemaal vol! Je mag na de mis jouw tekens uit de boom mee naar huis nemen. Op deze zondag maken we tientjes met kralen, natuurlijk mag je deze ook mee naar huis nemen.