Lambertuskerk Rotterdam - Kralingen

Oktober: kinderactiviteiten - kinderen bidden voor vrede

Kom jij ook?

Tijdens de zondagsmis om 10.00 uur is er wekelijks kinderwoorddienst. We gaan in de hele maand oktober speciaal bidden voor kinderen die lijden onder het geweld van oorlogen en geweld. Weet je nog: vorig jaar hebben we een zogenaamde "vredesboom" gevuld met jullie gebedjes en wensen.

Dit jaar mogen jullie je speciale intenties waar je voor wilt bidden opschrijven in het grote Maria intentieboek.

In de kinderwoorddienst krijgen jullie uitleg over de Geheimen van de rozenkrans zodat je Jezus en Maria nog beter leert kennen. Per week krijgen jullie een kleurboekje met de Geheimen mee naar huis. Spaar jij ze ook allemaal?

Natuurlijk gaan we met elkaar een tientje van de rozenkrans bidden na de mis. Achter in de kerk komen de kleurplaten in het groot te hangen. Op de tafel eronder ligt dan de hele week het Maria intentieboek. Je mag er zo vaak als je wilt iets in opschrijven.

Kijk voor meer informatie in de Kids-info

Zondag 7 oktober

De Blijde geheimen

Zondag 14 oktober

De Droevige geheimen
In aanloop naar donderdag 18 oktober, wanneer 1 miljoen kinderen over de hele wereld bidden voor vrede, gaan ook wij bidden. Zie de poster hieronder...

Zondag 21 oktober

De Glorievolle geheimen

Zondag 28 oktober

Gezinsmis met de afsluiting van het oktoberproject. Jullie krijgen na de mis het laatste kleurboekje met de Geheimen van het Licht.

Klik op onderstaande afbeelding van de kleurboekjes om naar het oktoberproject te gaan...