Kinderactiviteiten november

Na een mooi en succesvol oktoberproject Kinderen bidden voor vrede, gaan we in november ons richten op het komende kerstfeest. Voordat we Kerstmis kunnen gaan vieren is er eerst een voorbereidingstijd: de Advent.

In de Advent gaan we met de kinderen die zich aanmelden voor het kerstspel oefenen om op Kerstavond een levende kerststal uit te beelden tijdens het evangelie in de gezinsmis. Nog niet aangemeld? Doe het snel... want vol=vol! Lees hier verder om je aan te melden... of klik op de afbeelding van de kerststal:

In de actuele Kids-info meer informatie....

Zondag 4 november: 31e zondag door het jaar

Zondag 11 november: Feest van Sint Maarten

In de kinderwoorddienst horen jullie het verhaal over deze heilige en gaan we lantaarns maken waarmee jullie in de offergavenprocessie mogen lopen.

Zondag 18 november: 33e zondag door het jaar

Zondag 25 november: Feest Christus, Koning van het Heelal

Met dit feest sluiten we het kerkelijk jaar af. Volgende week begint de Advent, hiermee begint er weer een nieuw kerkelijk jaar.