Open Monumentendag 9 september

maandag 21 augustus 2017 -

In de H. Lambertuskerk zijn de deuren van 9:30 tot 17:00 uur geopend en is de kerk vrij te bezichtigen. Vrijwilligers van Kerk Open staan klaar om de mensen te ontvangen en bieden eventuele rondleiding en uitleg aan. Ook is er ruimte voor stil gebed en het opsteken van een kaars. De pastorietuin en begraafplaats worden eveneens voor bezichtiging opengesteld. Om 14:00 uur geeft Eric Koevoets een orgelconcert waarna belangstellenden op het oksaal een toelichting bij het Maarschalkerweerd-orgel krijgen.

Lees hier verder....

Reageren?