In januari 2018: Lambertuscafe & RK2j met laagdrempelige geloofsverdieping

zondag 10 december 2017 -

Eigentijdse inleidingen om de katholieke Kerk te verkennen en uw geloof op te frissen

LambertusCaFE zal ook in de periode 2017/18 weer een aantal avonden organiseren voor geloofsverdieping in een ongedwongen sfeer waardoor echte ontmoetingen mogelijk worden. Aankomend seizoen zal er een samenwerking plaatsvinden met jongerengroep RK2j.

Afgelopen jaren bleek de CaFE formule een succes. We trachten met zijn allen een brug te slaan tussen ideaal en dagelijkse praktijk. Hoe kunnen we de idealen uit ons geloof toepassen in de ontmoetingen met anderen. Op deze informele avonden laten we ons inspireren door spirituele leiders. Na een inleiding van het thema, vaak via een kort filmpje, delen we in kleine groepen onze ervaringen en inzichten. De avond wordt afgesloten met een gezellig drankje.

Thema in 2018 is Barmhartigheid!
Lees hier verder....

Reageren?