Benefiet Kerstconcert tbv Stichting Pallieter

dinsdag 27 november 2018 -

Benefiet Kerstconcert voor Stichting Pallieter

vrijdagavond 7 december 20:00u in de Lambertuskerk Rotterdam - Kralingen

Een dag nadat Sinterklaas ons land heeft verlaten, vindt er een uniek benefiet kerstconcert in de Lambertuskerk in Rotterdam Kralingen plaats. Dit op initiatief van singer songwriter Natalie Merfort. De opbrengst van het concert is voor Stichting Pallieter, die zich hard maakt voor meer kwaliteit van leven voor ernstig ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. En dat doen wij graag samen met u!

Het wordt een  prachtig, gevarieerd kerstprogramma met onder andere het Laudate Dominum van Mozart, liederen van Max Reger, Arvo Pärt, César Franck, Benjamin Britten en de mooiste traditionals uit verschillende landen uitgevoerd door het koor Hakuna Matata onder begeleiding van pianist Svetlana Lohman en soliste Natalie Merfort.

De Lambertuskerk opent haar deuren om 19.30 uur. Het concert start om 20:00 uur. De entree is vrij waarbij uiteraard wel wordt verzocht om een gift achter te laten in één van de collectebussen. Stichting Pallieter zal de opbrengst besteden aan de kindvriendelijke inrichting van een nieuw kinderzorghuis (voor 24 uurszorg voor ernstig zieke kinderen) dat onderdeel is van het kinderexpertisecentrum in de (voormalige) Heilige Familiekerk in Rotterdam Noord, een uniek project voor Rotterdam.
meer informatie

Reageren?