Lambertusfeest 16 september 2018 - 140 jaar Lambertuskerk in Kralingen

Dit jaar vieren we weer twéé feestelijke gebeurtenissen tijdens het Lambertusfeest: inmiddels al 140 jaar Lambertuskerk in Rotterdam Kralingen én het feest van de patroon van onze kerk.

Iedereen is weer van harte uitgenodigd om dit jaarlijks terugkerende patroonsfeest met elkaar te vieren. Eerst in de hoogmis, ook dit jaar om 11 uur (dus er is maar 1 mis deze dag) en daarna op het tuinfeest met vele activiteiten waar u aan deel kunt nemen.

Vrijwilligers zijn nu al bezig om er weer een groot feest van te maken en nodigen u van harte uit. Save the date: zondag 16 september om 11 uur in de Lambertuskerk!

Komt u ook meevieren in uw kerkgemeenschap? We zien u graag op 16 september!

Hieronder de flyer met meer informatie over de activiteiten die u deze dag kunt verwachten en waar u aan kunt deelnemen. Flyers liggen vanaf weekend 21-22 juli achter in de kerk en kunt u meenemen. Neem er rustig meerdere mee zodat u deze uit kunt delen aan andere belangstellenden in uw omgeving.

Kijk hier naar wat terugblikken van voorgaande jaren:

2017  -  2016  -  2015

For English speaking/reading people follow this link: English information