Kleurboekjes geheimen van de rozenkrans

In oktober, wanneer we met de kinderen gaan bidden voor vrede, zie Kinderen bidden voor vrede, gaan we op de vier zondagen op een laagdrempelige manier de geheimen van de rozenkrans aan kinderen uitleggen. Per week krijgen de kinderen een kleurboekje met de geheimen mee naar huis. Zo leren ze Jezus en Maria steeds beter kennen door de verhalen te lezen en te bidden.

In het kleurboekje staat om elk geheim een rozenkrans. De kinderen kunnen door het inkleuren van de kralen van de rozenkrans bijhouden hoeveel zij gebeden hebben. In plaats van inkleuren kunnen zij kleine stempeltjes zetten, pailletjes, stoffen roosjes of gewoon gekleurde papier propjes plakken.

Hieronder ziet u de verschillende kleurboekjes (A5 formaat) die u kunt downloaden.

Heeft u nog vragen over dit project? Mail gerust naar: kinderen@lambertuskerk-rotterdam.nl

Downloads - Klik op onderstaande afbeelding: