Kerstkaarten voor kinderen in ziekenhuizen en instellingen

Lees hier meer over het kerstkaartenproject dat al sinds 2012 vanuit de Lambertuskerk wordt georganiseerd.

Kerstkaarten zijn hieronder te downloaden. De kaarten zijn in A5 formaat (1/2 A4). Print deze dubbelzijdig op 120 grams papier, liefst in kleur. Zo krijg je twee dezelfde kaarten uit één (liggend) A4. Klik op de afbeelding om de bijpassende kerstkaart te downloaden.

Voor scholen
Zou u met uw school mee willen doen aan deze kerstkaartenactie? Stuur een mailtje naar: kinderen@lambertuskerk-rotterdam.nl met het aantal kaarten en de eventuele tekst wijziging in de binnenkant van de kaart.

Hierboven de kerstkaart met links de voorkant, in het midden de achterkant kaart voor de kerk en rechts de achterkant van de kaart voor bijvoorbeeld scholen (A5 formaat).