Verkleedkleren gevraagd voor kinderen 3-12 jaar

Voor allerlei diaconieprojecten voor minder bedeelde kinderen zijn wij, kinderwerkers van de Lambertuskerk, in contact met onder andere Kingswork (http://www.kingswork.nl/) en voor hen willen wij u het volgende vragen.

Aangezien ouders van kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank, geen geld hebben om verkleedkleren aan te schaffen, kunnen kinderen niet deelnemen aan feesten waarbij zij gevraagd zijn om verkleed te verschijnen zoals bij carnaval, op school en andere gelegenheden. Om hierin te kunnen voorzien zou een medewerker van Kingswork graag een soort ruilbeurs voor deze kinderen willen starten.

Wellicht heeft u verkleedkleren voor kinderen (3-12 jaar) liggen die niet meer gebruikt worden? Er mag een steekje aan los zijn, wij zullen proberen dit te repareren.

Helpt u mee om kinderen een kans te geven mee te doen met andere kinderen? We kijken uit naar uw reactie die u hieronder op het contactformulier kunt invullen en versturen. Alvast heel veel dank!