Adventsactie Voedselbank

“Al wat gij gedaan hebt voor een dezer geringsten van mijn broeders hebt gij voor Mij gedaan” (Mt. 25)

Zes jaar geleden deden wij voor het eerst een beroep op de parochianen van de Lambertuskerk om de voedselbank te ondersteunen met de inzameling van was- verzorgings- en schoonmaakproducten. Zo houden diegenen die naar de voedselbank komen, meer geld over om eten te kopen.

Dit jaar willen we een stapje verder gaan om ook de gezinnen met baby’s die afhankelijk zijn van hulp de voedselbank te gaan helpen dmv de inzameling van wegwerp babyluiers.

Heeft u nog kinderwagens, maxi cosi’s en babymatrasjes staan en zoekt u een goede bestemming hiervoor? Wij weten er wel raad mee en wie we er blij mee kunnen maken! Graag even contact opnemen met het secretariaat.

Zoals de vorige jaren staan achterin de kerk kratten, waarin u de producten voor de voedselbank kunt achterlaten. We hebben contact met de vrijwilligers die regelmatig langskomen om de oogst op te halen en om ze aan de kerstpakketten toe te voegen.

U kunt de producten naar de kerk brengen:

• weekdagen: tussen 8.30 en 9.00 uur
  • zaterdag: tussen 9.30 en 13.00 uur en tussen 18.30 en 19.00 uur
  • zondag tussen 9.30 en 10.00 uur en tussen 11.15 en 12.00 uur

In de afgelopen jaren hebben de parochianen van de Lambertuskerk een gulle bijdrage geleverd voor diegenen in onze maatschappij die het hard nodig hebben. Wij danken alvast allen die hieraan willen bijgedragen. Uw gulle gaven vinden een goede bestemming.