Sacramenten ontvangen in de Lambertuskerk

Voor kinderen vindt u hier meer informatie voor de voorbereidingstrajecten bij dopen, eerste H.Communie en H.Vormsel.

Biecht - boete & verzoening

De biecht kan worden gehoord op zaterdagavond vóór de 19:00 uur mis, geef aan de koster door dat u wilt biechten.

Biechten kan ook op afspraak met pastoor Gouw, 010 - 412 36 90 of pastoor@lambertuskerk-rotterdam.nl

Confession

Confession can be heard on Saturday night before 19: 00  h. The koster needs a sign from you to warn the pastor that you want to confess.

Confess may also by appointment with Pastor Gouw, 010 - 412 36 90 of pastoor@lambertuskerk-rotterdam.nl

Ziekenzalving en Ziekencommunie

Zou u of uw naaste graag de ziekenzalving en/of ziekencommunie willen ontvangen neem dan contact op met het secretariaat, zie bij informatie-secretariaat voor openingstijden.

Probeer spoedsituaties te voorkomen en maak in geval van ziekte en/of ouderdom een afspraak voor toediening van dit krachtgevende en steunende sacrament.

In spoedsituaties bij een Ziekenzalving bij een stervende kunt u elke ochtend tussen 8:00-8:45 uur en 9:30-12:00 uur de pastorie bellen.

Buiten deze tijden kunt u:

- op het antwoordapparaat een bericht inspreken 010 - 412 36 90

- een e-mail sturen naar: secretariaat@lambertuskerk-rotterdam.nl

- Privé telefoon pastoor Gouw bellen: 010 - 212 02 29

Initiatiesacramenten (doop, vormsel en eerste communie) voor volwassenen

Om toe te kunnen treden in de rooms katholieke kerk zal men een voorbereidingscursus moeten volgen. De gezamenlijke kerken in het samenwerkingsverband federatie Rotterdam Rechter Maasoever (RRM) hebben een catechese ontwikkeld. Kijk bij basiscursus katholiek geloven op deze website voor meer informatie.