Route naar Lambertuskerk Rotterdam

Klik hier of op onderstaande kaart en u komt op Google maps waar u een uitgebreide routebeschrijving kunt vinden.

Parkeren

Parkeren in de straten rondom de kerk is wat moeilijk en op het kerkplein is parkeren verboden in verband met de veiligheid en de beschikbaarheid voor andere diensten.
Indien u goed ter been bent kunt u de auto parkeren op het parkeerterrein van Arboretum Trompenburg.  Het is dan hooguit 5 minuten lopen naar de Lambertuskerk.

Mindervaliden

Helaas is na de ophoging van de wegen rondom de Lambertuskerk, de geel onderbroken belijningen verwijderd. Dit is zeer nadelig voor het parkeren met een gehandicapten parkeerkaart (GPK). Er zijn geen gehandicapten parkeerplaatsen (GPP) in de nabijheid van de kerk.

Advies: indien u slecht ter been bent kom op tijd naar de kerk, er zijn dan meestal genoeg parkeerplaatsen in de directe nabijheid van de kerk.

Voor meer informatie en regelgeving over de GPK inwoners Rotterdam, klik op het parkeerbord.

Openbaar vervoer

De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tram: lijn 21 richting De Esch over de Oostzeedijk: halte Avenue Concordia.

Klik voor dienstregeling op het RET-logo.

Metro: halte Voorschoterlaan

Klik voor meer informatie voor de metro op onderstaande metrolijnenkaart.