Feestelijke afsluiting Meimaand-Mariamaand

dinsdag 23 mei 2017 - Op zondag 28 mei is er gezinsviering om 10 uur in de Lambertuskerk.

28 mei: feestelijke afsluiting meimaand

We sluiten dan het Meimaand-Mariamaand project af met de langste vlaggetjeslijn ooit! Vlaggetjes om het Mariafeest te vieren dat het 100 jaar geleden is dat Maria in Fatima (Portugal) is verschenen aan drie kinderen.

Op zondag 28 mei gaan we de laatste vlaggetjes maken om aan de hele lange lijn met zeker 100 vlaggetjes te hangen. Op elk vlaggetje hebben jullie je eigen gebedjes geschreven. Na de mis gaan we naar de Mariakapel met alle vlaggetjes aan een lange lijn, zo brengen jullie alle gebeden van deze maand bij Moeder Maria.

Na de mis krijgen jullie allemaal de boekenlegger cadeau waarmee je thuis ook nog een tientje van de rozenkrans kunt bidden. Tot zondag!

Lees hier verder over het meiproject ...

Reageren?