Lambertusberichten zomereditie (25.5)

zaterdag 8 juli 2017 - Het informatieblad van de Lambertuskerk, de Lambertusberichten verschijnt ongeveer 5 à 6 keer per jaar en is ook op deze website te lezen.

Vooraankondiging Lambertusfeest

vrijdag 7 juli 2017 - Vooraankondiging Lambertusfeest en jubilea pastoor Gouw

Zomersluiting secretariaat

zondag 25 juni 2017 - In verband met de zomervakantie zal het secretariaat in juli gesloten zijn.

Nieuwe Kids-info juni-zomer

woensdag 24 mei 2017 -
Op 23 mei is de nieuwe en voor dit seizoen laatste Kids-info (mei-juni-zomer) verstuurd naar alle in de Lambertuskerk ingeschreven kinderen.

Feestelijke afsluiting Meimaand-Mariamaand

dinsdag 23 mei 2017 - Op zondag 28 mei is er gezinsviering om 10 uur in de Lambertuskerk.

aanstaande zondag 21 mei - Jongerengroep RK2J

vrijdag 19 mei 2017 - RK2j zal dit voorjaar op vier zondagen na de H. Mis van 10.00 uur bijeenkomsten voor jongeren t/m 35 jaar organiseren. Het Evangelie van de betreffende zondag zal uitgediept en besproken worden om zo te achterhalen wat het Evangelie ons wil vertellen. Welke boodschappen kunnen we uit het Evangelie halen voor ons dagelijks leven. Uiteraard is er voldoende tijd om de andere jongeren te ontmoeten en zullen we voor een hapje en een drankje zorgen.

Data Alpha-cursus 2017

vrijdag 19 mei 2017 - De data van de alpha-cursus in rk-setting zijn vandaag gepubliceerd.

Bedankt!!! van 111 kinderen

maandag 15 mei 2017 - Een BEDANKT! van 111 kinderen die een goed gevulde doos mochten ontvangen. Bedankt aan de vele kinderen in de Lambertuskerk, rk-basisscholen en communiegroepen.

Meimaand - Mariamaand

zaterdag 6 mei 2017 - Tijdens de kinderwoorddienst op alle zondagen en op Hemelvaarsdag, staat de Heilige Maria centraal. Dit jaar speciaal omdat het 100 jaar geleden is dat Maria aan drie kinderen in Fatima (Portugal) meerdere keren is verschenen.

Geloofsverdieping brochure 2016-2017

vrijdag 5 mei 2017 - In september 2016 is het nieuwe seizoen van start gegaan en presenteren wij in een folder alle geloofsverdiepende- en ontmoetings momenten in de Lambertuskerk.