Wijzigingen in de vieringen door week:

In de komende maanden zullen er weekdagen zijn waarop geen eucharistieviering zal plaatsvinden.
Op dagen zonder eucharistieviering zal zoveel mogelijk een woorddienst met communieritus worden gehouden.

Zodra de exacte gegevens bekent zijn kunt u deze vinden in het mededelingenkastje naast de ingang van de kerk en op deze pagina van de website.

Parkeren op het kerkplein

Parkeren in de straten rondom de kerk is moeilijk, maar op het kerkplein is parkeren verboden in verband met de veiligheid en de beschikbaarheid voor andere diensten.

Het kerkbestuur kan bij hoge uitzondering toestemming verlenen om wel op het plein te parkeren. Zolang u geen toestemming hiervoor gekregen hebt, verzoeken wij u  elders uw auto te parkeren.

Ook door de week is het verboden op het kerkplein te parkeren. Het is gevaarlijk en hinderlijk, vooral nu het kerkplein door de week dient als bouwweg voor de bouw van de naburige school.