Kerktuin

Beschrijving

Achter de kerk en de pastorie bevindt zich een grote tuin met middenin een natuurlijke vijver. Na de bouw van een school naast de kerktuin, is de tuin weer opnieuw ingericht naar min of meer dezelfde situatie voor de bouw.

In de tuin stonden veel planten die iets met geloof of bijbel te maken hadden zodat de tuin niet alleen een lusthof maar ook een hof van lof was: de appelboom, de vijg, het kardinaalsmutsje, hemelsleutel, de wilg, de moerbei, de olijfboom, etc.
De tuin wordt onderhouden door de tuingroep.

Het terras

Het grote terras dat aangrenzend aan de achterkant van de pastorie en het kerkgebouw wordt vanaf mei tot en met het Lambertusfeest (17 september) gebruikt door parochianen om elkaar na de hoogmis bij een kopje koffie te ontmoeten.

Als het weer het toelaat zullen op zondag de tuindeuren weer geopend worden na de mis van 10 uur.

Vernieuwde tuin