Uw aanmelding rk-alpha-cursus

Hartelijk dank voor het invullen van ons aanmelding/informatieformulier Alphacursus 2017.

U zult zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw aanmelding ontvangen. Indien dit uitblijft stuur een mailtje naar alpha@lambertuskerk-rotterdam.nl en vraag naar een bevestiging.

Na twee weken nog geen reactie? neem telefonisch contact op met het parochiesecretariaat 010-4123690.

Met vriendelijke groet,

Het Alpha-team

Consectetur adipiscing elit. Ut dignissim efficitur lacus a efficitur. Nullam vehicula gravida mattis. Integer rutrum congue erat eu elementum. Vivamus porttitor posuere venenatis. Curabitur hendrerit consequat pretium. Nulla imperdiet non dui nec tincidunt. Vestibulum volutpat sagittis tincidunt. Aliquam sagittis lorem nec sagittis maximus. Morbi ac consectetur felis. Morbi vestibulum, risus a faucibus iaculis, arcu ligula mollis leo, sit amet posuere risus magna vitae velit. Nulla eget ligula a erat dapibus accumsan. Nullam rhoncus vel lacus vel tincidunt. Vestibulum auctor vitae dui eu venenatis. Suspendisse dignissim auctor nisl quis facilisis. Integer eget ipsum in neque iaculis egestas at a urna. Sed fringilla ligula ac mi molestie mattis.