Aanmeldingsformulier Lambertuskerk

Voor het functioneren van onze kerkgemeenschap is het van belang enig zicht te hebben op de mensen die zich bij onze kerk betrokken weten.
Parochie-administraties zijn aangewezen op de aanmelding door parochianen zelf, aangezien gemeentes de godsdienst van hun inwoners niet meer registreren en geven geen mutaties aan parochies door.
Wij verzoeken u zo volledig mogelijk uw gegevens hieronder in te vullen en het formulier te verzenden. U ontvangt een bevestiging na verzending.

Verzenden

Formulieren kunnen alleen door ons ontvangen worden als u onderaan het formulier op "Verzend" klikt. U krijgt altijd een automatisch bericht in uw scherm én in uw mailbox een bevestiging van ontvangst. Indien u deze niet heeft gekregen is het invullen van het formulier niet goed afgerond. Probeer het nogmaals tot u een bevestiging heeft ontvangen.

Geboortedatum

Vijf keer per jaar verschijnt het mededelingenblad Lambertusberichten van de Lambertuskerk.
Hierin (achtergrond-)informatie over katholieke zaken en veel informatie over activiteiten in onze kerkgemeenschap.
De Lambertusberichten liggen achter in de kerk.
Indien u niet in de gelegenheid bent om een exemplaar uit de kerk mee te nemen, bestaat de mogelijkheid deze thuisgestuurd te krijgen.
Het blad is ook op deze website te lezen, zie 'Nieuws'.

Geboortedatum

Velden met een * zijn verplicht.