Aanmelding RK2j

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de activiteiten van de jongeren in de Lambertuskerk RK2j.

Na aanmelding ontvang je automatisch per e-mail een bevestiging en indien gewenst zal er contact met je worden opgenomen worden door het RK2j-team St. Lambertuskerk.

Let op!

Vul alle velden in, indien dit niet goed is gelukt komt u nadat u op de Verzendknop heeft geklikt in het ingevulde formulier terug. Bovenaan staan de velden genoemd die u correct in moet vullen. Klik wederom op Verzend om het formulier te verzenden. Zodra dit succesvol is gelukt krijgt u een bevestiging van de aanmelding direct in uw scherm verschijnen.

Enrollment RK2j

By using the link below you can sign in for the activities of RK2j in the church of St. Lambert.

As registration confirmation you will receive an automatic reply by email. If preferred, a member of the YouthCaFE team St. Lambertuschurch contacts you. You can add this request in the ‘comments’ box of the registration form.

Attention!

Fill in all the required fields. If the form is not filled in completely and you push the button ‘verzend/send’ (submit button) you will return to the original form to fill in the missing information.  At the top of the form, you can see which field is not filled in properly. After completing the missing information press ‘verzend/send’, to submit the registration form. If your enrollment has been successful you will see a confirmation message on your computer screen right away.